Del Gutt Og Jente 10-11 År Søkes Til Store Roller I Spillefilm

Gutt Og Jente 10-11 År Søkes Til Store Roller I Spillefilm

NB! SØKNADSFRIST UTVIDET TIL 23/4 - 2014! Grunnet teknisk feil var registreringssiden nede, men nå virker linken igjen!
Søk på rollene via linken: https://www.shortaudition.com/EGGG

Gilbert har akkurat flyttet til et nytt sted, hvor den ishockeyspillende søte og kule Line bor i nabohuset sammen med faren sin. Gilbert gleder seg til å bli kjent med henne og de nye klassekameratene i bursdagen til Line som han er invitert i . MEN Gilbert har en hemmelighet: Han tåler ikke egg! Og da mener vi TÅLER IKKE EGG!!! Han får monstertryne! Gilbert vil gjerne gjøre et godt inntrykk på Line, men da Gilberts enslige sprøe tante skal være hos ham i adventstiden, mens foreldrene er i Spania er det duket for forviklinger.

Maipo Film og regissør Hanne Larsens kommende spillefilm EGGG er en sprelsk og morsom historie basert på Stein Erik Lundes barnebok med samme navn.

Folk & Film castingbyrå leter etter en gutt (Gilbert) for hovedrollen og en jente (Line) for en stor birolle i spillefilmen. Innspillingen vil foregå neste vinter.

Hvis du har lyst til å søke må du gå inn på linken:

https://www.shortaudition.com/EGGG

I søknaden må du fylle ut personalia, laste opp bilde av deg selv, samt en kort filmsnutt om hvem du er og hvor du forteller en morsom historie om en gang du dummet deg ut skikkelig. Line skal le mye i filmen og ha en smittende latter - så vi vil også høre latteren hennes på filmpresentasjonen.



Les mer

Søknadsperioden er utløpt

Søknadsperioden for denne jobben er utløpt. Du kan fortsatt lese om det, men det er ikke lenger mulig å søke.

Se alle jobber