Del Opptak - ballettskolen gutter 7 år og jenter 6-7 år

Opptak - ballettskolen gutter 7 år og jenter 6-7 år

Den Norske Opera & Ballett utlyser stillingen som :

Opptak –ballettskolen gutter 7 år og jenter fra 6-7 år

Jenter mellom 6 og 7 år og gutter 7 år kan melde seg på for opptaksprøve til rekrutteringspartiet.

Vennligst søk opptak ved å trykke på linken: REGISTRER og registrer inn barnets navn med mer.



Opptaket kan ta mellom 1,5 - 3,5 timer. Ta med mat og drikke. Alle påmeldte møter opp i personalinngangen mellom 1715-1745.

Generelt om opptaket:

Ballettskolen ved Den Norske Opera & Ballett kan ta inn elever fra de er 6 år gamle. Nybegynnere kan være mellom 6 og 9 år for jenter, og mellom 7 og 10 år for gutter. For elever som er eldre enn dette kreves normalt at de har en del trening i klassisk ballett bak seg.

For en som ønsker å drive seriøst med ballett anbefales det å ikke vente for lenge med å søke, da det erfaringsmessig blir vanskeligere å komme inn jo eldre man er. Dette henger sammen med treningsomfanget som er større enn ved de fleste private ballettskoler og med den tette oppfølging disiplinert trening i relativt små grupper muliggjør. Ballettskolen har opptaksprøve umiddelbart etter skolestart hver høst. Den blir annonsert på hjemmesiden vår og i forskjellige aviser.

Etter vurdering av søkerne hvor en vektlegger dimensjoner som fysisk egnethet inkludert bevegelighet, koordinasjon, spenst, musikalitet, konsentrasjonsevne og energi, tas om lag en tredel av søkerne opp til et prøvesemester. Elevene har to ganger i året vurderingsklasser som sammen med arbeidet gjennom terminen danner grunnlag for en skriftlig vurdering til foreldrene.

Eventuelle spørsmål om ballettskolen kan rettes til: Irene Kantardjiev tlf: 47915249, e-post: irene.kantardjiev@operaen.no

IKKE SVAR PÅ DENNE ANNONSEN - MEN REGISTRER BARNET HER: REGISTRER


Les mer

Søknadsperioden er utløpt

Søknadsperioden for denne jobben er utløpt. Du kan fortsatt lese om det, men det er ikke lenger mulig å søke.

Se alle jobber