Del Casting til Krüger & Krogh Radioteater

Casting til Krüger & Krogh Radioteater

Hei!

Vi er en gruppe lyd- og komponiststudenter ved Noroff Fagskole som ønsker å invitere deg inn til en castingsrunde for et hørespill. Hørespillet er basert på den nylanserte tegneserien Krüger & Krogh, som for øyeblikket er utsolgt i hele landet på grunn av sin popularitet. Casting vil foregå tirsdag 30. september og onsdag 1. oktober på kveldstid i Torggata 8, mellom 16:00 og 20:00. Innspilling vil forgå i uke 41.

Tegneserien omhandler to spesialetterforskere, Krüger & Krogh, i Oslo i 1964. De blir satt på en etterforskningssak som i starten blir sett på som en filleting, men som etterhvert eskalerer. Vi følger Krüger & Krogh gjennom sakens utvikling på jakten etter en skurk.

Disse rollene trenger vi:

- Krüger (Hovedrolle)
Jacob Krüger er 23 år og ganske fersk i yrket. Han er ung til sinns, leken, rask, smidig, flørtende, og litt småfrekk.

- Gundersen (Hovedrolle)
Gundersen er skurken i fortellingen. Han jobbet på våpenfabrikk under krigen, er veldig smart og studerte i Trondheim. Vi har et ønske om at Gundersen skal ha trønderdialekt, men det er ikke et krav.

- Sekretær, Nyhetsanker, Dame i Telefonboks
Vi trenger 1 person til disse tre smårollene. Det skal ikke være tydelig for lytterene at dette er samme person, derfor ser vi etter allsidighet.

Vi håper så mange som mulig kan komme på casting. Vi har dessverre ikke roller til alle, men vi har to mannlige biroller i tillegg til de nevnte. Fordi dette er et skoleprosjekt er det dessverre ikke mulig å gi honorar.

Send en mail med navn, telefonnummer, ønsket rolle og dag for casting.

Vi ser frem til å høre fra deg innen tirsdag 30.september kl 12:00!

Mvh Emilie, Linn Hege, Daniel og Caroline


Les mer

Søknadsperioden er utløpt

Søknadsperioden for denne jobben er utløpt. Du kan fortsatt lese om det, men det er ikke lenger mulig å søke.

Se alle jobber