Del Typisk deg med Petter Schjerven søker par

Typisk deg med Petter Schjerven søker par

Lønn: 2 000 kr

Vi søker et par som gjør omtrent like mye husarbeid i heimen, men hvor begge mener at de gjør litt mer enn den andre. Det er bare en måte å finne ut av det.

"Kari" og "Gunnar" sammen med barna "Truls" på 6 og "Liv" på 4 lever et hektisk liv, og alle må trå til for å få hverdagen til å gå opp. I en uke skal vi overvåke familien og se hvem som vinner familiemesterskapet i husarbeid, og hvem som slukøret må erkjenne at han eller hun har overvurdert sitt eget bidrag. Paret blir intervjuet før og etter eksperimentet:)

Det er tenkt at vi overvåker med kamera ett døgn, mens de resterende seks dagene ber vi paret om å selvrapportere ved hjelp av skjema hver gang de gjør noe som regnes som husarbeid.

Ideelt sett vil vi ha et par med barn som i løpet av en uke er innom husarbeid i form av organisering av måltidier, rydding, oppvaskmaskina, en klesvask, litt husvask, litt støvsuging, barneorganisering, gå med søppel osv.

Vi søker ikke etter familier med au pair, barselpermisjon eller der den ene har jobb med redusert arbeidstid da arbeidsoppgavene blir annerledes fordelt.

Ta kontakt hvis dette kan være en fin måte å finne ut av den virkelige fordelingen hjemme:) Honorar.


Les mer

Søknadsperioden er utløpt

Søknadsperioden for denne jobben er utløpt. Du kan fortsatt lese om det, men det er ikke lenger mulig å søke.

Se alle jobber