Del NKH Oslo søker skuespillere og statister til avsluttende eksamensfilm!

NKH Oslo søker skuespillere og statister til avsluttende eksamensfilm!

NKH Oslo søker skuespillere til avsluttende eksamensfilm!
Mia har nylig avsluttet et forhold med barndomskjæresten, og har bodd alene med Ben & Jerry's til middag et halvt års tid. Hun bestemmer seg for å møte den utrolig kjekke Lars, som hun traff over nett, på en restaurant. Problemet er bare at Mia har aldri vært på en ekte date før og ingen av kjolene hennes passer lenger. I tillegg er det veldig lenge siden hun hadde sex.
Dette er en hjertevarm og til tider klein komedie om det å være uperfekt og å tørre å være seg selv.

Hovedrollen
MIA er 27 år og ei dame med tilsynelatende mye bein i nesa. Hun er smart og vittig, men likevel veldig usikker på uvante situasjoner. Hun er også litt klumsete og svært, svært uperfekt. Mia er en ekte og troverdig karakter som mange kan kjenne seg igjen i. Hun er middels høy og veier litt mer enn idealvekten sin. Hun er også blond, men det er ikke så viktig. Vi ser etter en skuespiller som er komfortabel med kroppen sin og tør å by på seg selv som skuespiller. Mia har også et par nakenscener, men dette er heller ikke noe krav. Men KJEMPEKULT om du er tøff nok til å ta scenene naken! Mia er MORSOM og må kunne levere replikkene sine og ha et godt kroppsspråk.

LARS er 28 år og kommer fra en velstående familie. Han er usaklig kjekk, men også utrolig hyggelig og kanskje til og med litt usikker på seg selv. Han er vant med å date overfladiske, blonde bimboer etter forventningene fra egen familie. Lars har aldri vært spesielt interessert i disse damene selv, og har alltid ønsket seg et mer realt kvinnfolk. Han håper han har funnet det i Mia. Likevel skremmer Mia ham litt, fordi det er mer tak i henne enn han er vant med.
Mia og Lars har også en sexscene, så vi trenger noen som virkelig tør å ta utfordringer på strak arm. Helst østlandsdialekt på begge to, men ikke noe krav.

Vi ser også etter STATISTER til en sushirestaurant, blant annet to (helst asiatiske) menn som kan spille kelner og hovmester, samt middagsgjester.
Opptak vil mest sannsynlig foregå i starten av mai, og i Oslo-området. Oppdraget er dessverre ikke honorert siden vi er studenter, men vi tilbyr selvsagt mat og drikke på set. Vi lover mye moro, samt utfordringer og utvikling for skuespillerne.
Send info og bilde. Merk gjerne med rollen du søker på!


Les mer

Søknadsperioden er utløpt

Søknadsperioden for denne jobben er utløpt. Du kan fortsatt lese om det, men det er ikke lenger mulig å søke.

Se alle jobber