Del Søker menn til eksperimentell kortfilm

Søker menn til eksperimentell kortfilm

Vi er en gruppe avgangs-studenter fra Noroff Kreative Fagskole som søker menn til statist- og småroller til en interessant eksperimentelt kunstfilm.

Kort fortalt er dette en kortfilm på omkring 15 min og handler om en jente, som kommer fra "slummen" i Frankrike. Hun har måttet tjene til livets brød ved å prostituere seg selv, men ble lei av sin forferdelige tilværelse og velger å ta sitt eget liv. Mesteparten av filmen blir utspilt i stadiet mellom liv og død, hvor vi får et innblikk i jentas liv og hvordan hun blir forført av "djevelen".

Vi ser i denne sammenheng etter menn i alle aldre, fra 18 og oppover, og oppfordrer alle som har litt tid til overs om å bli med. Vi har behov for statister, statistroller med litt mer sceentime og småroller (uten replikk).

Vi har dessverre ikke mulighet til å gi honorar, men en fantastisk kul film på cv'n er noe av det vi kan by på og en morsom dag på set. Dette er også en fin mulighet til å få litt mer kunnskap om hvordan et filmset foregår, om du lurer på om dette er noe for deg.

Det blir innspilling for disse rollene enten 7. eller 8. mai.


Les mer

Søknadsperioden er utløpt

Søknadsperioden for denne jobben er utløpt. Du kan fortsatt lese om det, men det er ikke lenger mulig å søke.

Se alle jobber