Del Frivillige ønskes til Bollywood-produksjon i Osloområdet i september

Frivillige ønskes til Bollywood-produksjon i Osloområdet i september

Jeg jobber for tiden med den norske Bollywood festivalen ( http://www.bollywoodfest.com ) som skal avholdes i henholdsvis Lørenskog, Lillestrøm og Oslo i tidsrommet 4 til og med 11 septermber 2015.

I den forbindelse trenger vi en hel masse ildsjeler som frivillige til å dekke forskjellige funksjoner. Vi trenger alt fra sjåfører med lappen og bil, folk til å henge opp plakater, dele ut flyers og programmer, modeller til Fashion show og vertinner m.m.

Som Indias største industri representerer Bollywood et betydelig filmproduksjonsmiljø. Når denne megaindustrien nå begynner å se Norge som interessant innspillingsland er dette en unik mulighet til å knytte verdifulle kontakter og bygge seg et solid nettverk med venner i filmbransjen.

Har du lyst til å være med på denne fantastiske opplevelsen? Da sender du inn CV som du merker "Frivillig" med litt informasjon om deg selv og sier litt om hva du ønsker å bidra med og tilgjengelighet i perioden.

Vi trenger frivillige i hele perioden 3 til og med 12 september. Noen kanskje til og med litt før i forbindelse med promotering og distribusjon av plakater osv.


Les mer

Søknadsperioden er utløpt

Søknadsperioden for denne jobben er utløpt. Du kan fortsatt lese om det, men det er ikke lenger mulig å søke.

Se alle jobber