Del Til Bollywood festival Norway 2015 trenger vi fortsatt noen flere frivillige

Til Bollywood festival Norway 2015 trenger vi fortsatt noen flere frivillige

Til Bollywood festival Norway 2015 ( www.bollywoodfest.com ) trenger vi fortsatt noen flere frivillige. Det vi spesifikt trenger er:

Vakter til VIP-afterpartys
Flere smekre vertinner til selve festivalen og VIP-afterpartys
Oversettere ( engelsk til norsk )
Flere modeller til årets fashion show
Sjåfører med egen bil

Å jobbe som frivillig tjener man som kjent ikke penger på, men her har man en unik mulighet å skaffe seg et viktig nettverk i bransjen og ikke minst får man med seg denne store begivenheten.

Blant æresgjestene kommer blant annet Gulshan Grover ( også kalt "Bad man" i Bollywood ) som har spilt i over 400 filmer og er blant de første skuespillerne med en suksessfull overgang fra Bollywood til Hollywood.

I tillegg kommer Gracy Singh fra den Oscar nominerte filmen "Lagaan". Gracy har vunnet flere priser som blant annet IIFA Award for Star Debut of the Year – Female, Screen Award for Most Promising Newcomer – Female og Zee Cine Award for Best Female Debut.

Festivalen åpnes av statsminister Erna Solberg og flere nominente gjester fra den norske filmbransjen vil også være til stede under festivalen.

De som er interessert i å bidra på denne happeningen som pågår fra 4-11 september i henholdsvis Lørenskog, Lillestrøm og Oslo sender oss en CV og merker med "Frivillig".

Send oss informasjon om deg selv. Hvilke dager i perioden du er tilgjengelig og kan jobbe og hva du ønsker å bidra med, samt din kontaktinformasjon.

PS! VERTINNER OG MODELLER MÅ OGSÅ LEGGE VED BILDER.


Les mer

Søknadsperioden er utløpt

Søknadsperioden for denne jobben er utløpt. Du kan fortsatt lese om det, men det er ikke lenger mulig å søke.

Se alle jobber