Del

"porno-jenny" – en film om unge gutter skøyestreker

Filmen handler om den 14 år gamle gutten Elias, og de to litt bøllete kompisene hans Oliver og Tage som er ute på rampestreker hos den litt eldre nabojenta Jenny. Ved uforsvarlig bruk av sosiale medier begynner de å sende Jenny meldinger fra mobilen til storebroren til Elias. Noe som startet som uskyldig moro, spinner ut av kontroll og ender opp med at Jenny, broren til Elias og to politimenn står på plenen til Jenny og prøver å komme til bunns i saken. Elias, som aldri tør å stå opp for seg selv, må steppe inn for å redde sin uskyldige bror ut av knipen han har fått han i.

Vi ser etter disse rollene:
(Oppført i spillealder)

Elias – 14 år
Oliver – 14 år
Tage – 14 år

Jenny - 18-20 år
Andreas – 18-20 år

Politmann #1 – 30-40 år
Politmann #2 – 30-40 år

Dette er en studentproduksjon ved Westerdals Oslo ACT og vi kan dessverre ikke tilby lønn for arbeidet. Derimot dekker vi mat, og kan tilby et profesjonelt set og mulighet til å være med på et veldig spennende prosjekt og et godt sluttprodukt. Vi har også ambisjoner om å sende filmen rundt på festivaler.

Ta kontakt dersom du er interessert, legg gjerne ved CV, showreel og/eller link til tidligere produksjoner du har arbeidet på. Så kan vi sende manus og avtale tid til prøvespilling. Innspillingen vil foregå 28/03 til 01/04 i Oslo-området.


Les mer

Søknadsperioden er utløpt

Søknadsperioden for denne jobben er utløpt. Du kan fortsatt lese om det, men det er ikke lenger mulig å søke.

Se alle jobber