Del Søker 4 roller (2 menn, 2 kvinner) til Westerdals eksamensfilm 2. år

Søker 4 roller (2 menn, 2 kvinner) til Westerdals eksamensfilm 2. år

Vi søker etter 4 forskjellige roller til vår eksamensfilm (15 min) på 2. år Westerdals. Vi trenger en hovedperson, en større birolle, en mindre birolle og en statist med replikk.
Filmen er basert på regissøren sine opplevelser som støttekontakt for en gutt som er fem år eldre, og som lider av posttraumatisk stresslidelser, angst og depresjon. Dette er en historie som handler om å plukke seg selv opp og fortsette å leve, selv om livet er vanskelig. Vi blir kjent med Phillip på 28 år og hans støttekontakt Jara på 23 år, og blir med inn i deres hverdag og hvordan de forholder seg til hverandre. Dette er en historie som blir fortalt gjennom Phillips subjektive oppfattelse av verden og hvordan han takler det med hjelp av Jara.

PHILLIP:
Phillip er mellom 25-30 år og av norsk bakgrunn. Han er generelt utrent og ustelt med et særegent preg over utseende. Karakteren går gjennom en depressiv og stabil periode så trenger å kunne uttrykke en rekke følelser i løpet av filmens spilletid.

JARA:
Jara er mellom 22-25 år og av norsk bakgrunn, helst innflyttet til Oslo. Hun ser på seg selv som en aktiv hippie og helst med en hårfarge som skiller seg ut (foretrekker rødt, men er fleksible). Jara er Phillip’s støttekontakt og er streng på en kjærlig måte.

DR ANDERSSON:
Dr Andersson er ca 60 år, i pensjonistalder, og er Phillip’s psykiater som skriver ut pillene. Han blir sett på som kald og kynisk, og representerer makt og overklasse i hovedkarakterens øyne. Helst svensktalende.

Opptak vil foregå fra 24. til 30. april. Honorar etter nærmere avtale.
Send mail med bilde og tidligere erfaringer så kontakter vi deg fortløpende!


Les mer

Søknadsperioden er utløpt

Søknadsperioden for denne jobben er utløpt. Du kan fortsatt lese om det, men det er ikke lenger mulig å søke.

Se alle jobber