Del Søker dansere til kortfilm! Menn og kvinner!

Søker dansere til kortfilm! Menn og kvinner!

Vi er en gruppe avgangs-studenter fra Noroff Kreative Fagskole som søker dansere til en interessant eksperimentelt kunstfilm.

Kort fortalt er dette en kortfilm på omkring 15 min og handler om en jente, som kommer fra "slummen" i Frankrike. Hun har måttet tjene til livets brød ved å prostituere seg selv, men ble lei av sin forferdelige tilværelse og velger å ta sitt eget liv. Mesteparten av filmen blir utspilt i stadiet mellom liv og død, hvor vi får et innblikk i jentas liv og hvordan hun blir forført av "djevelen".

Vi ser i denne sammenheng etter 3 kvinner og 3 menn, men gjerne litt erfaring og som har mye enregi og har mye å komme med. Danserene må ikke være redd for å by på seg selv eller være redd for å ta for stor plass. Vi ser etter dansere med personlighet!

Vi har dessverre ikke mulighet til å gi honorar, men en fantastisk kul film på cv'n er noe av det vi kan by på og en morsomme dager på set, med en utrolig dyktig koreograf. Dette er også en fin mulighet til å få litt mer kunnskap om hvordan et filmset foregår om du interesserer deg i film!

Det blir innspilling for disse rollene 2-3 dager, mellom 7. og 11. mai.


Les mer

Søknadsperioden er utløpt

Søknadsperioden for denne jobben er utløpt. Du kan fortsatt lese om det, men det er ikke lenger mulig å søke.

Se alle jobber