Del Mannlige roller 25-30 år, gjerne med kampsport- og/eller dansetalent søkes til actiondrama

Mannlige roller 25-30 år, gjerne med kampsport- og/eller dansetalent søkes til actiondrama

Vi er et filmteam som skal gjøre vår avgangsfilm fra Westerdals Oslo Act, nå i vår, med innspilling 1-13.mars i Oslo og omegn. Vi søker til det to mannlige roller i spillealder 25-30 år, som har anlegg for å lære seg en kampkoreografi, gjerne en som har drevet med f.eks boksing, mma, dansing eller lignende tidligere. Oppdraget honoreres etter avtale!

Filmen er et actiondrama, som handler om hvordan det å ta dårlige valg i fortiden kan gi konsekvenser for fremtiden. Den handler om en mann, Irfan(27-28), som er ute på prøveløslatelse. Utenfor fengsel prøver han å gjøre opp med familien sin, som har vendt ryggen til han, da han blir innhentet av Hawar(27-28), en tidligere kamerat, som drastisk trenger Irfans hjelp. I desperasjon for å beskytte familien sin, må han ta noen vanskelige valg, som gjør at han setter forholdet til familien sin på spill.

Filmen vil også inneholde en kampscene mellom Irfan og Hawar, hvor vi har et meget dyktig og dedikert stunt/kampteam med oss til å koreografere og assistere under innspilling.

Etnisitet til hovedrollene har ikke foreløpig så mye å si for karakterene, da vi fokuserer på å finne skuespillere som har mulighet til å utføre en koreografi samtidig som de kan spille.



Les mer

Søknadsperioden er utløpt

Søknadsperioden for denne jobben er utløpt. Du kan fortsatt lese om det, men det er ikke lenger mulig å søke.

Se alle jobber