Del Cynergi søker øyenvitner

Cynergi søker øyenvitner

Lønn: 1 500 kr

Cynergi Film & TV skal lage en serie filmer fra en togulykke. Vi gjør dette på vegne av RVTS Øst og filmene skal bli brukt i et lederakademi for kriseledere. Vi søker derfor flere skuespillere og statister som kan ta regi.
I denne annonsen søker vi tre øyevitner:

Pårørende mor (Alder 30-45 år)
1. Du spiller moren til en av ungdommene på toget. Hun er fortvilet over at politiet ikke henter ut ungdommene og reagerer kraftig på at redningsmannskapene prioriterer egen sikkerhet fremfor ungdommenes. Hun er tydelig preget av alvoret og prater i affekt. Hun sier ting som ikke er gjennomtenkt, er sint og frustrert.

2. Opprørt ungdom (Alder 13-19 år)
En gutt eller jente som er livredd. Vedkommende har akkurat kommet seg ut av toget og skjelver av skrekk. Gråter og er sterkt preget av det som skjer. Snakker i ufullstendige setninger. Hun/han blir tatt hånd om av hjelpemannskapet, men er utrøstelig.

3. Falskt vitne (Alder 20-35 år)
Et falskt vitne utnytter situasjonen og gir inntrykk av at vedkommende har sett noe viktig. Personen liker rampelyset og stiller velvillig opp til intervju. Vitnet forteller om det den har sett og overdriver nokså kraftig.

Innspillingen finner sted 8. november i Frogn, Akershus.

Honorar: 1.500,-. Aktuelle kandidater blir kontaktet.



Les mer

Søknadsperioden er utløpt

Søknadsperioden for denne jobben er utløpt. Du kan fortsatt lese om det, men det er ikke lenger mulig å søke.

Se alle jobber