Del To skuespillere som skal få spille to uvanlige gamle damer.

To skuespillere som skal få spille to uvanlige gamle damer.

Hei,

Er du lei av og få en kjedelig rolle som ei gammel dame som enten skal bare vise føleres eller bare sitt i en stol? Dette er ikke en sånn rolle!

Vi er en gruppe filmelever på Danvik Folkehøgskole som leter etter 2 damer på 50+ år som vil beskrive seg selv som gammel. Vi trenger også 10-20 personer i aldersspennet 50-80 år som kan spille statister i filmen vår «Bingobanden».

Filmen handler om to amatørranere som skal rane en bingo der alt går galt. De to personene vi trenger til filmen skal spille damer på bingoen. Det er replikkroller, og den ene er i tillegg bestemoren til en av ranerne.

Det vi trenger til begge er:
- Et gammelt utseende
- Sprek sjel
- Livlig og ungdommelig
- Grått/hvit hår er ikke nødvendig, men et pluss

Dette er ikke en honorert jobb, men vi dekker transport om det er nødvendig. Ellers byr arbeidet på erfaring og et fint innslag på porteføljen.

Innspillingsdatoen er enda ikke satt, men vi ser for oss at skuespillerne må dedikere 2-3 ettermiddager.

Innspillingssted er heller ikke bestemt enda, men vi ser for oss at det mest sannsynlig blir i Drammen eller i nærheten av Drammen.

Det kreves ikke skuespillferdigheter, men det er alltids et pluss.

Så om du er ei sprek dame som vil være med i en kortfilm, enten om det er for erfaring eller bare for at du tror det kan være gøy, så ta kontakt! Om du vet om flere eldre/gamle personer som kunne tenkt seg enten en hovedrolle med replikker eller være statist, ta kontakt!


Vi trenger svar fra alle som tror de kan hjelpe!


Les mer

Søknadsperioden er utløpt

Søknadsperioden for denne jobben er utløpt. Du kan fortsatt lese om det, men det er ikke lenger mulig å søke.

Se alle jobber