Del Mannlige statister til reklamefilm søkes

Mannlige statister til reklamefilm søkes

Kompensasjon: 1 000 kr

Ferskvann reklamebyrå søker for en av våre kunder mannlige statister til bruk i en reklamefilm og stillbilder som er en del av en profilerende kampanje for flere av produktkategoriene i byggevarehandelen. Opptaket vil sannsynligvis foregå på Toten rundt 27. mars. Oppdraget innebærer ingen replikker.

Handling: Aktørene skal gå samlet i en V-formasjon (plog) gjennom en trelasthall, og også filmes/fotograferes enkeltvis. Rollen er å illustrere en fagperson innen trelast/byggevare hvor hver aktør skal representere en produktkategori, eks gulv, tak, vindu etc. Det er en forutsetning at aktørene ser maskuline ut, men med en naturlig variasjon tilpasset sin alder. Statist bær være mellom 1.80-1.90 m høy og bør ha god fysikk. Send gjerne med en videosnutt av deg selv som går fremover da det er en forutsetning at du kan bevege deg godt, og også kunne ta instruksjon når det gjelder kroppsholdning, uttrykk og bevegelse.

Det er ønskelig at aktører ikke er tydelig fremtredende i reklamefilmer for andre merkevarer, og særlig ikke innenfor byggevarebransjen.

Film/bilder vil bli brukt på TV og i digitale og trykte medier i inntil tre år.

Vår kunde er Norges største faghandel innen trelast og byggevare, og kompetanse og faghandelsaspektet skal stå tydelig frem i kommunikasjonen.

Kontakt prosjektleder Cathrine Nilsen for mer informasjon.


Les mer

Søknadsperioden er utløpt

Søknadsperioden for denne jobben er utløpt. Du kan fortsatt lese om det, men det er ikke lenger mulig å søke.

Se alle jobber