Del Fokuspull søker skuespillere til eksamensfilm ved Høyskolen Kristiani

Fokuspull søker skuespillere til eksamensfilm ved Høyskolen Kristiani

Fokuspull søker skuespillere til eksamensfilm ved Høyskolen Kristiania. Prosjektet har foreløpig arbeidstittel Dag, og innspillingen vil foregå i Trondheim mellom april og mai (uke 16 - 18).
Vi holder prøvefilming for interesserte i Trøndelag, ellers er selftape å foretrekke om du er bosatt lenger unna.
Vi tilbyr et symbolsk honorar for rollene, med må ta i betrakting at vi er en studentproduksjon med begrensede midler.
Dag er en historie som handler om rusmisbruk, og konsekvensene av det. Vi følger Dag etter bruddet med ekskjæresten Emilie, og hvordan han takler hverdagen etter å ha mislyktes med å legge fra seg dop for kjærligheten. Da han blir spleiset med Nora, en jente som er eventyrlysten og alltid på jakt etter nye opplevelser, blir han dratt lenger inn i rusen mens han prøver å gjenskape Emilie i Nora sitt bilde.
Hensikten med fortellingen er å skape et realistisk bilde av rus, og hvordan det oppleves. I trå med Dag skal publikum føle på den øyeblikkelige gleden av å være ruset, for så å bli møtt med forvirring og redsel da konsekvensene begynner å trenge seg på.
Dag: Mann 22 - 25 år. Slank person som må ha erfaring med å danse ballett. Det er ønskelig at vedkommende kan klippe håret for rollen, men dette er ikke et krav. Vi ser etter noen som kan binde seg til prosjektet under hele innspillingen.
Nora: Kvinne 22 - 25 år. Brunette. Livlig og utadvendt jente, som ikke er redd for å by på seg selv. Vedkommende må ha erfaring med å kjøre bil. Vi ser etter noen som kan binde seg til prosjektet under hele innspillingen.
Emilie: Kvinne 22 - 25 år. Blondine. Jordnær jente som liker å ha ting på det rene. Må kunne uttrykke seg med ansiktet, da karakteren for det meste opptrer i tilbakeblikk uten dialog. Erfaring som modell er en fordel, men ikke et krav. Vi ser etter noen som kan binde seg til prosjektet under deler av innspillingen.
Den Skallede Mannen: Mann 25 - 35 år. Høy, slank mann som er helt glattbarbert på hodet. Vedkommende må ha erfaring med å kjøre bil. Vi ser etter noen som er god til å uttrykke seg med ansiktet, da rollen har minimalt med dialog. Må kunne binde seg til prosjektet under hele innspillingen.
Simon: Mann 25 - 30 år. Strukturert og rolig type, med sans for detaljer. Vi ser etter noen som kan være med under deler av innspillingen. Kontakt: Espen Storbakken





Les mer

Søknadsperioden er utløpt

Søknadsperioden for denne jobben er utløpt. Du kan fortsatt lese om det, men det er ikke lenger mulig å søke.

Se alle jobber